Nucleus & Combell

We zijn intussen bijna twee maanden na de overname van Nucleus door Combell. Achter de schermen werken we hard aan de integratie van de twee bedrijven.

Netwerken en tools aan elkaar koppelen, collega’s met elkaar laten praten (Gents en Antwerps zijn écht verschillende talen, zo blijkt) en vooral kennis delen, want ook aan de andere kant zitten heel wat #seriousgeeks.

Onze huidige roadmap

Concreet zijn we als team al druk bezig geweest met volgende punten:

  • We optimaliseren onze publieke cloud en vervangen de onderliggende storage door nieuwe full SSD storage. Dat zal de performantie nog verder verbeteren.
  • We verplaatsen de hypervisors in onze publieke cloud naar nieuwe sterkere infrastructuur met meer rekenkracht. Ook dat zorgt voor performantiewinst.
  • We hebben het Nucleus- en Combell-netwerk gekoppeld. Dat zorgt voor één groot sterk netwerk met meer peerings, een hogere capaciteit naar het internet en meer/betere DDoS-beveiliging.

We hebben dus al best wat gerealiseerd op korte tijd, voornamelijk dingen die jou als klant ten goede komen. Zowel Nucleus als Combell staan immers bekend om hun kwalitatieve aanbod en dienstverlening en dat willen we zo houden. Meer nog, we willen het nog verder verbeteren. Daarom kijken we momenteel samen hoe we onze proactiviteit nog verder kunnen verhogen.

Waarom merk je wellicht niks van de integratie?

Voor de schermen – het stukje dat jij ziet – is er, buiten de performantiewinst, misschien nog weinig te merken van de integratie. Mocht je je daar zorgen over maken, dan is dat niet nodig. Dat is namelijk net de bedoeling.

Toen we twee maanden geleden schreven dat er voor jou als klant weinig tot niks zou veranderen, meenden we dat ook oprecht. We hebben bij Nucleus immers heel wat opgebouwd doorheen de jaren: een aanbod op maat van onze klanten, een uitzonderlijk team met heel veel expertise en een sterke track record op vlak van dienstverlening. En daar willen we niet aan tornen.

Vanuit ons kantoor in Antwerpen en in dezelfde “Nucleus-way” die je gewoon bent zullen we je dus blijven verder helpen, gesterkt door onze nieuwe collega’s in Gent. Nog betere infrastructuur en nog meer mogelijkheden voegen we daar nog aan toe!

Toekomstmogelijkheden

En Combell, zeg je? Wel, zij geven ons ondersteuning om innovatie nog beter aan te pakken. Ze zorgen dat we een uitgebreider portfolio van diensten en producten kunnen aanbieden. En ze hebben uiteraard ook enorm veel kennis en expertise in huis waarop we kunnen vertrouwen en gebruik van kunnen maken.

Vind je dit een typische goed nieuws show en heb je toch nog wat twijfels? Bel ons dan gewoon even voor een babbel. Of kijk naar onze foto. Dan zie je meteen dat we nog altijd dezelfde #seriousgeeks zijn als voorheen en dat we dat ook niet opgeven.

Nucleus & Combell

Gerelateerde berichten
mds bugs

Wat zijn de nieuwe MDS CPU-bugs en wat doen wij eraan?

Je herinnert je misschien nog dat begin vorig jaar er een heel aantal veiligheidsproblemen zijn gevonden in de processoren van Intel. Helaas hebben gisteravond […]

Lees meer

http/3

Wat is HTTP/3? En wat betekent het voor jou?

Eind 2018 liet de IETF weten dat het HTTP-over-QUIC protocol voortaan als HTTP/3 door het leven gaat. Zo wordt het de derde officiële versie wordt van het http-protocol. Dat vergt wat uitleg.

Lees meer

Cloud Back-up

Wat zijn de voordelen van een cloud back-up?

een cloud back-up heeft een aantal voordelen inzake databeveiliging, gebruiksgemak, support en hersteltijd. Je weet vooraf ook perfect wat je betaalt.

Lees meer