Nucleus & Combell

We zijn intussen bijna twee maanden na de overname van Nucleus door Combell. Achter de schermen werken we hard aan de integratie van de twee bedrijven.

Netwerken en tools aan elkaar koppelen, collega’s met elkaar laten praten (Gents en Antwerps zijn écht verschillende talen, zo blijkt) en vooral kennis delen, want ook aan de andere kant zitten heel wat #seriousgeeks.

Onze huidige roadmap

Concreet zijn we als team al druk bezig geweest met volgende punten:

  • We optimaliseren onze publieke cloud en vervangen de onderliggende storage door nieuwe full SSD storage. Dat zal de performantie nog verder verbeteren.
  • We verplaatsen de hypervisors in onze publieke cloud naar nieuwe sterkere infrastructuur met meer rekenkracht. Ook dat zorgt voor performantiewinst.
  • We hebben het Nucleus- en Combell-netwerk gekoppeld. Dat zorgt voor één groot sterk netwerk met meer peerings, een hogere capaciteit naar het internet en meer/betere DDoS-beveiliging.

We hebben dus al best wat gerealiseerd op korte tijd, voornamelijk dingen die jou als klant ten goede komen. Zowel Nucleus als Combell staan immers bekend om hun kwalitatieve aanbod en dienstverlening en dat willen we zo houden. Meer nog, we willen het nog verder verbeteren. Daarom kijken we momenteel samen hoe we onze proactiviteit nog verder kunnen verhogen.

Waarom merk je wellicht niks van de integratie?

Voor de schermen – het stukje dat jij ziet – is er, buiten de performantiewinst, misschien nog weinig te merken van de integratie. Mocht je je daar zorgen over maken, dan is dat niet nodig. Dat is namelijk net de bedoeling.

Toen we twee maanden geleden schreven dat er voor jou als klant weinig tot niks zou veranderen, meenden we dat ook oprecht. We hebben bij Nucleus immers heel wat opgebouwd doorheen de jaren: een aanbod op maat van onze klanten, een uitzonderlijk team met heel veel expertise en een sterke track record op vlak van dienstverlening. En daar willen we niet aan tornen.

Vanuit ons kantoor in Antwerpen en in dezelfde “Nucleus-way” die je gewoon bent zullen we je dus blijven verder helpen, gesterkt door onze nieuwe collega’s in Gent. Nog betere infrastructuur en nog meer mogelijkheden voegen we daar nog aan toe!

Toekomstmogelijkheden

En Combell, zeg je? Wel, zij geven ons ondersteuning om innovatie nog beter aan te pakken. Ze zorgen dat we een uitgebreider portfolio van diensten en producten kunnen aanbieden. En ze hebben uiteraard ook enorm veel kennis en expertise in huis waarop we kunnen vertrouwen en gebruik van kunnen maken.

Vind je dit een typische goed nieuws show en heb je toch nog wat twijfels? Bel ons dan gewoon even voor een babbel. Of kijk naar onze foto. Dan zie je meteen dat we nog altijd dezelfde #seriousgeeks zijn als voorheen en dat we dat ook niet opgeven.

Nucleus & Combell

Gerelateerde berichten
SACK Panic

Wat is SACK Panic en wat doen we eraan?

Elke bug krijgt tegenwoordig een coole naam i.p.v. een saai nummer en met de recente ontdekkingen van onderzoekers bij Netflix is dit niet anders. […]

Lees meer

Nucleus stand op Sound of Science festival

Behind the scenes van onze "Sound of Science" stand

Een tweetal weken geleden vond in Mortsel het Sound of Science festival plaats. Geen focus op muziek, maar wel op iets wat we minstens […]

Lees meer

mds bugs

Wat zijn de nieuwe MDS CPU-bugs en wat doen wij eraan?

Je herinnert je misschien nog dat begin vorig jaar er een heel aantal veiligheidsproblemen zijn gevonden in de processoren van Intel. Helaas hebben gisteravond […]

Lees meer