Antwerpen, 14 mei 2012 – WeZooZ, de website waar specialisten in handige videofilmpjes iedereen uitleggen hoe je praktisch aan de slag gaat met heerlijke recepten, babyverzorging, make up, bouwen en verbouwen, decoratie en veel meer, heeft Nucleus gekozen om zijn web infrastructuur te hosten. Specialisten kiezen specialisten, zoveel is duidelijk.

WeZooZ is reeds geruime tijd klant bij Nucleus voor pure webhosting. Maar naarmate WeZooZ meer en meer success kent moet het hosting platform continue aangepast en perfect up-to-date gehouden worden.

Zo worden de meer dan 3.000 videofilmpjes van WeZooZ nu op een streaming cloud server van Nucleus gehost wat er voor zorgt dat de surfers op de WeZooZ website alles in hoge kwaliteit zien en dit van op om het even welk platform. Ook het aantal bezoekers, pageviews en downloads op de website blijft in stijgende lijn gaan zonder dat de gebruiker ook maar enige vertraging merkt. En er bestaan inmiddels mobiele versies van de website geschikt voor handhelds en tablets.

Bij elk van deze veranderingen zorgt Nucleus er voor dat de infrastructuur steeds up-to- date is inclusief een hoge beschikbaarheid, het soepel kunnen inspelen op meer traffiek, wijzigingen aan het ontwikkelingsplaftorm, nieuwe versies van de website en onverwachte piekmomenten.

Vincent Vandeputte, CEO van WeZooZ: “Door alle media aandacht voor WeZooZ de afgelopen weken en maanden zagen we de traffiek en de downloads op onze website sterk toenemen. Nucleus merkte een hogere traffiek op onze website en ze hebben direct de server capaciteit aangepast. Om 10.00h ‘s avonds, nota bene. Knap werk van onze hosting partner.”

Binnenkort start WeZooZ met VideoBijsluiters en BijlesTV. VideoBijsluiters is een project waarbij honderderden video’s van apothekers en professoren, mensen zullen informeren over geneesmiddelen de ze bij de apotheker kunnen vinden. BijlesTV is dan weer een project om jongeren succesvol te doen studeren. Doelgroep: 1 miljoen jongeren.

Ook met deze projecten van WeZooZ zal Nucleus er voor zorgen dat de gebruiks- en kijkervaring van de website bezoeker optimaal blijft.

De specialisten van WeZooZ weten waarom ze de specialisten van Nucleus gekozen hebben.

Over Nucleus

Nucleus is de hosting solution builder bij uitstek. Het bedrijf is gespecialiseerd in professionele hosting, gaande van shared hosting oplossingen en domeinnamen tot complexe colocation, managed dedicated en cloud server oplossingen voor bedrijven en organisaties. Als hosting solution builder levert Nucleus adequate hosting oplossingen op maat van de klant. Het hoofdkantoor is gevestigd te Antwerpen en opereert vanuit vier onafhankelijke datacenters (Antwerpen, Diegem, Nossegem en Zaventem). Nucleus beheert momenteel meer dan 1.500 servers binnen zijn netwerk en heeft een redundante hosted cloud oplossing.

Gerelateerde berichten
hoe voorkom je dat je gehackt wordt

Voorkomen is beter dan genezen: hoe voorkom je dat je gehackt wordt?

Breng alle cyberrisico’s op technisch en juridisch vlak in kaart en neem de passende technische en organisatorische maatregelen. Een overzicht.

Lees meer

communicatie bij een hack

Hoe moet je communiceren als je gehackt bent?

Hoe ga je als bedrijf, groot of klein, met veel of weinig gegevens, best om met de communicatie omtrent een hack en (eventueel) datalek?

Lees meer

welke juridische stappen na hack

Welke juridische maatregelen moet je nemen na een datalek?

In dit artikel willen we zo concreet mogelijk maken welke juridische stappen je moet ondernemen als je bedrijf geconfronteerd wordt met een datalek.

Lees meer