Antwerpen, 14 mei 2012 – WeZooZ, de website waar specialisten in handige videofilmpjes iedereen uitleggen hoe je praktisch aan de slag gaat met heerlijke recepten, babyverzorging, make up, bouwen en verbouwen, decoratie en veel meer, heeft Nucleus gekozen om zijn web infrastructuur te hosten. Specialisten kiezen specialisten, zoveel is duidelijk.

WeZooZ is reeds geruime tijd klant bij Nucleus voor pure webhosting. Maar naarmate WeZooZ meer en meer success kent moet het hosting platform continue aangepast en perfect up-to-date gehouden worden.

Zo worden de meer dan 3.000 videofilmpjes van WeZooZ nu op een streaming cloud server van Nucleus gehost wat er voor zorgt dat de surfers op de WeZooZ website alles in hoge kwaliteit zien en dit van op om het even welk platform. Ook het aantal bezoekers, pageviews en downloads op de website blijft in stijgende lijn gaan zonder dat de gebruiker ook maar enige vertraging merkt. En er bestaan inmiddels mobiele versies van de website geschikt voor handhelds en tablets.

Bij elk van deze veranderingen zorgt Nucleus er voor dat de infrastructuur steeds up-to- date is inclusief een hoge beschikbaarheid, het soepel kunnen inspelen op meer traffiek, wijzigingen aan het ontwikkelingsplaftorm, nieuwe versies van de website en onverwachte piekmomenten.

Vincent Vandeputte, CEO van WeZooZ: “Door alle media aandacht voor WeZooZ de afgelopen weken en maanden zagen we de traffiek en de downloads op onze website sterk toenemen. Nucleus merkte een hogere traffiek op onze website en ze hebben direct de server capaciteit aangepast. Om 10.00h ‘s avonds, nota bene. Knap werk van onze hosting partner.”

Binnenkort start WeZooZ met VideoBijsluiters en BijlesTV. VideoBijsluiters is een project waarbij honderderden video’s van apothekers en professoren, mensen zullen informeren over geneesmiddelen de ze bij de apotheker kunnen vinden. BijlesTV is dan weer een project om jongeren succesvol te doen studeren. Doelgroep: 1 miljoen jongeren.

Ook met deze projecten van WeZooZ zal Nucleus er voor zorgen dat de gebruiks- en kijkervaring van de website bezoeker optimaal blijft.

De specialisten van WeZooZ weten waarom ze de specialisten van Nucleus gekozen hebben.

Over Nucleus

Nucleus is de hosting solution builder bij uitstek. Het bedrijf is gespecialiseerd in professionele hosting, gaande van shared hosting oplossingen en domeinnamen tot complexe colocation, managed dedicated en cloud server oplossingen voor bedrijven en organisaties. Als hosting solution builder levert Nucleus adequate hosting oplossingen op maat van de klant. Het hoofdkantoor is gevestigd te Antwerpen en opereert vanuit vier onafhankelijke datacenters (Antwerpen, Diegem, Nossegem en Zaventem). Nucleus beheert momenteel meer dan 1.500 servers binnen zijn netwerk en heeft een redundante hosted cloud oplossing.

Gerelateerde berichten
mds bugs

Wat zijn de nieuwe MDS CPU-bugs en wat doen wij eraan?

Je herinnert je misschien nog dat begin vorig jaar er een heel aantal veiligheidsproblemen zijn gevonden in de processoren van Intel. Helaas hebben gisteravond […]

Lees meer

Nucleus & Combell

Nucleus & Combell: twee maanden later

We zijn intussen bijna twee maanden na de overname van Nucleus door Combell. Achter de schermen werken we hard aan de integratie van de twee bedrijven.

Lees meer

http/3

Wat is HTTP/3? En wat betekent het voor jou?

Eind 2018 liet de IETF weten dat het HTTP-over-QUIC protocol voortaan als HTTP/3 door het leven gaat. Zo wordt het de derde officiële versie wordt van het http-protocol. Dat vergt wat uitleg.

Lees meer