Tesla model 3

Vorige week stelde Elon Musk de Tesla model 3 voor. Model 3 is hip, sportief, milieuvriendelijk en lekker geeky. Net zoals Nucleus, dus waarom er dan geen bedrijfswagen van maken? Een Tesla past bij ons en bij de mensen die bij ons willen werken. Daarom stellen we het volgende voor: teken nu voor een job bij Nucleus en we reserveren meteen een Tesla model 3.

 

Ik rij nu zelf al enige maanden met een model S en heb de release met aandacht gevolgd. Model 3 is het sluitstuk van een plan om van elektrisch rijden een hedendaagse vorm van transport te maken. Tesla maakt hun wagens sportief, aantrekkelijk en modern. Men zegt altijd dat als je eenmaal elektrisch hebt gereden, dat je niet meer terug wil. Ik kan bevestigen dat dit klopt. Ik moest enkele dagen geleden nog eens met een ICE rijden: toen pas besefte ik hoe leuk het rijden is in mijn Tesla.

 

Nieuwe technologie voor geeks

Een Tesla is vernieuwend: ze doen iets wat een ander nog niet heeft gedaan. Ze doen dit niet op een nerdy manier maar met een weldoordacht business systeem. De wagens zijn een speeltuin voor geeks. Tesla wil op haar manier bijdragen aan een betere wereld.

Dat past dus eersteklas bij Nucleus. We zijn een bende geeks die graag met nieuwe technologie bezig zijn. We zijn ons bewust dat we het leven proberen beter te maken voor andere bedrijven en dat we als bedrijf ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben.

De mensen die bij ons werken, beantwoorden dus best aan dat beeld. Het hoeft dan niet te verwonderen dat zulke mensen ook graag met een Tesla rijden. We hebben vorige week meteen ééntje gereserveerd zodat we over twee jaar alvast de eerste in gebruik kunnen nemen.

 

We reserveren een Tesla model 3 voor jou

Maar we gaan nog een stapje verder. Wie bij ons nu solliciteert en aanvaard wordt voor een job waarbij een bedrijfswagen uit die klasse hoort, kan er op rekenen dat we bij het ondertekenen van het contract meteen een Tesla model 3 reserveren en de reservatie fee meteen online betalen.

 

Waag dus je kans en bekijk alvast onze vacatures. Wie weet rij jij dan als één van de eersten rond in een moderne elektrische wagen.

 

 

Gerelateerde berichten
Problemen oplossen in Varnish

Problemen oplossen in Varnish

In onze laatste ChalkTalk video uit de reeks bekijken we “ Problemen oplossen in Varnish ”. Hoe weet je of een pagina juist gecached wordt of niet? Wat zijn de meest voorkomende problemen na een implementatie van Varnish? En hoe los je die problemen op?

Lees meer

Netneutraliteit

Waarom onze overheid netneutraliteit moet garanderen

Een recent artikel van freelance journalist Jan Jacobs over netneutraliteit op Doorbraak.be deed ons steigeren. Zo erg zelfs dat we ons bijna afvragen op hij betaald werd door Proximus of Telenet om zo’n stuk neer te poten.

Lees meer

Meet the Hackers

Meet the hackers: drie visies op IT security

Better safe than sorry. Dat was de boodschap achter Meet the hackers, onze workshop rond ethical hacking. In het gezellig kader van de schuur […]

Lees meer