Tesla model 3

Vorige week stelde Elon Musk de Tesla model 3 voor. Model 3 is hip, sportief, milieuvriendelijk en lekker geeky. Net zoals Nucleus, dus waarom er dan geen bedrijfswagen van maken? Een Tesla past bij ons en bij de mensen die bij ons willen werken. Daarom stellen we het volgende voor: teken nu voor een job bij Nucleus en we reserveren meteen een Tesla model 3.

 

Ik rij nu zelf al enige maanden met een model S en heb de release met aandacht gevolgd. Model 3 is het sluitstuk van een plan om van elektrisch rijden een hedendaagse vorm van transport te maken. Tesla maakt hun wagens sportief, aantrekkelijk en modern. Men zegt altijd dat als je eenmaal elektrisch hebt gereden, dat je niet meer terug wil. Ik kan bevestigen dat dit klopt. Ik moest enkele dagen geleden nog eens met een ICE rijden: toen pas besefte ik hoe leuk het rijden is in mijn Tesla.

 

Nieuwe technologie voor geeks

Een Tesla is vernieuwend: ze doen iets wat een ander nog niet heeft gedaan. Ze doen dit niet op een nerdy manier maar met een weldoordacht business systeem. De wagens zijn een speeltuin voor geeks. Tesla wil op haar manier bijdragen aan een betere wereld.

Dat past dus eersteklas bij Nucleus. We zijn een bende geeks die graag met nieuwe technologie bezig zijn. We zijn ons bewust dat we het leven proberen beter te maken voor andere bedrijven en dat we als bedrijf ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben.

De mensen die bij ons werken, beantwoorden dus best aan dat beeld. Het hoeft dan niet te verwonderen dat zulke mensen ook graag met een Tesla rijden. We hebben vorige week meteen ééntje gereserveerd zodat we over twee jaar alvast de eerste in gebruik kunnen nemen.

 

We reserveren een Tesla model 3 voor jou

Maar we gaan nog een stapje verder. Wie bij ons nu solliciteert en aanvaard wordt voor een job waarbij een bedrijfswagen uit die klasse hoort, kan er op rekenen dat we bij het ondertekenen van het contract meteen een Tesla model 3 reserveren en de reservatie fee meteen online betalen.

 

Waag dus je kans en bekijk alvast onze vacatures. Wie weet rij jij dan als één van de eersten rond in een moderne elektrische wagen.

 

 

Gerelateerde berichten
SACK Panic

Wat is SACK Panic en wat doen we eraan?

Elke bug krijgt tegenwoordig een coole naam i.p.v. een saai nummer en met de recente ontdekkingen van onderzoekers bij Netflix is dit niet anders. […]

Lees meer

Nucleus stand op Sound of Science festival

Behind the scenes van onze "Sound of Science" stand

Een tweetal weken geleden vond in Mortsel het Sound of Science festival plaats. Geen focus op muziek, maar wel op iets wat we minstens […]

Lees meer

mds bugs

Wat zijn de nieuwe MDS CPU-bugs en wat doen wij eraan?

Je herinnert je misschien nog dat begin vorig jaar er een heel aantal veiligheidsproblemen zijn gevonden in de processoren van Intel. Helaas hebben gisteravond […]

Lees meer