Nucleus Connect Netwerk

Nucleus Connect maakt gebruik van het Nucleus netwerk dat sinds 2000 vier Belgische datacenters tegen hoge snelheid met elkaar verbindt. Met Nucleus Connect gaan we een stap verder en zorgen we voor veilige, supersnelle managed connectiviteit tussen vestigingen, datacenter(s) en/of cloudomgevingen.

Datacenters

De ruggengraat van het Nucleus Connect netwerk is opgebouwd vanuit vier Belgische Tier3++ datacenters. Van hieruit sluiten we de lokale eindpunten van klanten aan op ons netwerk.

Netwerk

Ons netwerk bestaat uit verschillende dark fiber verbindingen die we in eigen beheer hebben. Dat laat ons toe om tot op het laagste niveau in het netwerk controle uit te voeren.

Infrastructuur

We maken enkel gebruik van A-merken uit de netwerkwereld. Voor de hoge snelheid routing, switching en security maken we gebruik van netwerkapparatuur van Juniper, een van de marktleiders.

Monitoring

Ons netwerk, de infrastructuur en alle interne en uitgaande verbindingen worden 24/7 gemonitord door ons network operations center. Elk punt binnen het netwerk wordt gecontroleerd op latency, capaciteit en doorvoersnelheden.

Security

We beschikken over een ISO 27001-certificaat voor databescherming. Dat garandeert dat we beschikken over top level security. We gaan op een verantwoorde en veilige manier om met je infrastructuur, je data en alle gerelateerde processen. We rollen onze security gedistribueerd en schaalbaar uit vanuit het datacenter, zodat het  kan meegroeien met uw noden.

Peerings

Ons netwerk is verbonden met meerdere nationale en internationale uplink providers, zoals GTT, Cogent en een aantal Nederlandse netwerken. Daarnaast zijn we rechtstreeks gekoppeld met de netwerken van BICS / Proximus, Orange en Telenet. Op jouw vraag kunnen we ook andere uplinks aansluiten.

Wil je weten wat ons supersnel netwerk jou kost? Vraag dan een gepersonaliseerde offerte aan!

Extra opties

Wij leveren maatwerk. Onze experts bekijken samen met jou wat je precies nodig hebt. Daardoor betaal je niet voor overbodige extra’s. Het standaardpakket is erg uitgebreid, maar we hebben nog enkele interessante opties.

Firewalling

Optioneel kunnen verbindingen beveiligd worden met verschillende firewallniveau’s, gaande van klassieke statefull firewalling tot volledig geïntegreeerde next-gen firewalling met active directory en applicatieintegratie.

DDoS-bescherming

Gezien het aantal DDOS aanvallen maandelijks toeneemt, is het Nucleus Connect netwerk uitgerust met specifieke DDoS-beveiliging. Die kan optioneel geactiveerd worden op jouw verbinding. We kunnen je beschermen tegen volumetrische DDOS aanvallen tot en met low-level applicatieve DDOS-aanvallen.

Belangrijke troeven

Naast een state-of-the art netwerk, met bijhorende infrastructuur, monitoring, beveiliging en peering, maken we ook op nog andere punten het verschil met de concurrentie.

Op maat

We leveren maatwerk en zorgen voor een perfecte koppeling met je bestaande cloud diensten. We zitten samen met jou om je huidige en toekomstige IT-uitdagingen in kaart te brengen. Op die manier kan je netwerk de groei van je bedrijf probleemloos – en binnen je budget! – volgen.

 

Lokaal

We hebben jarenlange ervaring met netwerken en bieden 24/7 lokale ondersteuning door Belgische senior network engineers. We investeren ook actief in support. Dat zorgt voor een groeiend team van experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen en zich voortdurend blijven bijscholen.

 

Garanties

Met een aantal ijzersterke Service Level Agreements (SLA’s) bieden we je de garanties én de dienstverlening die je nodig hebt.

 

Betaalbaar

Omdat we beschikken over ons eigen netwerk kunnen we betaalbare prijzen aanbieden voor hoge capaciteit.

 

Wat betekent Nucleus Connect voor jou?

 • Veilige verbindingen tussen vestigingen of naar je datacenter
 • Een bedrijfsnetwerk dat gescheiden is van je publieke netwerk
 • Gegarandeerde bandbreedtes, vanaf 100 Mbits tot 10-40 Gbits
 • Schaalbare en redundante verbindingen
 • Uitgebreide security op infrastructuur- én op procesniveau
 • Een veilige investering voor de toekomst
 • Volledig netwerk beheerd vanuit België

Nucleus connect

Onze sterktes

 • Oplossingen van topkwaliteit
 • Waardevol advies op maat
 • Spijkerharde en transparante garanties
 • ISO 27001-gecertificeerde databeveiliging
 • Jarenlange ervaring in networking
 • Netwerkbeheer volledig in België
 • Onafhankelijk, financieel gezond en groeiend bedrijf
 • Transparante, eerlijke en proactieve communicatie