VMware Cloud Servers

VMware Cloud Servers garanderen een hoge uptime. Want als één server in de problemen komt, staan er onmiddellijk andere machines klaar om het werk over te nemen.

Schaalbaarheid en flexibiliteit zijn bijkomende voordelen: met een simpele druk op de knop breid je de CPU, het geheugen of de storage uit naar jouw wens.

We gebruiken de virtualisatietechnologie van VMware, marktleider wat betreft virtualisatie en cloudtechnologie. De technologie van VMware biedt nog steeds de meeste mogelijkheden en levert de meest stabiele resultaten. Dat laat ons toe om op onze VMware Cloud Servers heel wat garanties te bieden.

Nucleus - Cloud hosting

Uptime

Een VMware Cloud server heeft een Uptime Level Agreement van 99,97%. Dat betekent dat je server maximaal 13,2 minuten per maand onbeschikbaar is. Bovendien heeft de VMware Cloud Server de Distributed Resource Scheduler. Die zorgt voor een evenwicht in de spreiding en vermijdt overbelasting in de cloud. Hogere uptime nodig? Bekijk dan wat een multi-datacenteroplossing je kan bieden.

Redundante data

De VMware Cloud servers hebben zelf geen dataopslag, alleen CPU’s en geheugen. Data wordt bewaard op Storage Area Networks (SAN’s). Die zijn speciaal ontworpen om snel data op te slaan. Faalt een node, dan moet de data niet eerst gekopieerd worden om een andere node op te starten. De SAN’s bepalen zelf hoe ‘hot’ je data is. Data waar veel vraag naar is, wordt volledig automatisch op snellere storage/cache bewaard.

Security

Je server staat in een van onze sterk beveiligde datacenters.We zorgen verder voor optimale security op alle niveaus. We bekijken samen met jou welke specifieke beveiligingsmaatregelen verder relevant zijn voor jou. Bekijk onze cloud security in detail.

Snapshot Back-ups

We nemen regelmatig een snapshot back-up van je VMWare Cloud Server die in een andere datacenter wordt bewaard. Je kiest zelf uit een uitgebreid aanbod van back-up schema’s.. We helpen je graag om een voor jou zo goed mogelijke back-upstrategie uit te werken.

Flexibiliteit

Jij hebt de controle. Je kiest op elk moment het aantal CPU’s, het aantal gigabytes geheugen en de opslagcapaciteit die je nodig hebt. Bekijk hoe wij schaalbaarheid aanpakken.

Servers afscheiden

Client Networks (VLAN’s) scheiden het verkeer van, naar en tussen je servers van het andere verkeer in de cloud. Je kunt ook IPSEC VPN’s gebruiken tussen je kantoornetwerk en het clientnetwerk in de VMware Cloud. Zo wordt je LAN rechtstreeks en veilig ontsloten in de cloud.

Open Cloud Server versus VMware Server? Wat zijn de belangrijkste verschillen?

Wat betekent een VMware Cloud Server voor jou?

 • Een infrastructuur die altijd up-to-date is en optimaal presteert
 • Een team van ervaren technici die je infrastructuur beheren en onderhouden
 • Advies op maat en een persoonlijke aanpak

Onze sterktes

 • Oplossingen van topkwaliteit
 • Waardevol advies op maat
 • Spijkerharde en transparante garanties
 • ISO 27001-gecertificeerde databeveiliging
 • Jarenlange ervaring in hosting
 • Alle servers gehost in België
 • Onafhankelijk, financieel gezond en groeiend bedrijf
 • Transparante, eerlijke en proactieve communicatie