Connectiviteit

Uw websites en kritische IT-infrastructuur onderbrengen bij Nucleus is een veilige en verstandige keuze. Maar u moet vanuit uw kantoor ook verbinding kunnen leggen met die apparatuur. Daarvoor bieden wij verschillende opties aan van connectiviteit.

VPN-verbinding

Voor sommige bedrijven volstaat een verbinding via uw klassieke internetverbinding op kantoor. Maar als er, bijvoorbeeld omwille van de veiligheid, nood is aan een striktere manier van werken, kan u gebruik maken van een VPN (Virtual Private Networks)-verbinding. Dit kan met een IPSEC (branch-to-branch VPN) of via een SSL VPN (voor remote workers).

Lees meer

Verbindingen met het datacenter

Een klassieke internetverbinding via de kabel of de telefoonlijn heeft zijn beperkingen. Vaak zijn deze asymmetrisch: de downloadcapaciteit is veel groter dan de uploadbandbreedte. Als uw behoeften anders zijn, bent u gebaat bij een glasvezelverbinding tussen uw locatie en ons datacenter.

IP transit

Hebt u zelf materiaal in een datacenter staan dat u wil verbinden met een redundant netwerk? Dan kan u een beroep doen op IP transit via het Nucleus-netwerk. U hoeft dan zelf geen dure netwerkapparatuur neer te zetten of internationale verbindingen te voorzien.

Wat u ook nodig hebt om te connecteren met het internet of het Nucleus-netwerk: wij werken samen met onze partners een gepaste oplossing op uw maat uit.

Contacteer ons