Via de Nucleus Online Back-up Manager kan u doorheen reeds gemaakte back-ups zoeken, om enkel de bestanden terug te vinden die u nodig heeft. Om dit te doen, dient u de Nucleus Online Back-up Manager op te starten via het icoon op het bureaublad, of via de system-tray (het kleine icoontje, rechts onderaan het scherm). Vervolgens dient u uw gebruikersnaam en wachtwoord op te geven.

In het hoofdscherm kiest u links voor de functie “restore”.

Vervolgens kiest u de back-up set waar u doorheen wil zoeken.

In het daaropvolgende scherm kan u middels de knop “search”, links onderaan, een zoek opdracht starten doorheen de back-up set.

Via de knop “change”, rechts bovenaan, bepaalt u op welk niveau de zoekopdracht moet beginnen. Zo kan u ervoor kiezen om de gehele back-up set te doorzoeken, of enkel een bepaalde subfolder.

Hier kan u bepalen in welke folder de zoekopdracht gestart moet worden.

Na bevestiging van de folder, kan u de zoekopdracht beginnen. Bovenaan (1) ziet u in welke folder het systeem zal zoeken. In het invulveld (2) kan u op bestandsnaam, of een deel van de bestandsnaam, zoeken. Zo kan u “wildcards” gebruiken indien u slechts een deel van de bestandsnaam weet. Een zoekopdracht als “*.ext” zoekt op alle bestanden met de “.ext” bestandsextensie.

Via de search-knop (3) start u de zoekopdracht. In het rechterveld komen de zoekresultaten te voorschijn, die u middels een vinkje vooraan (4) kan aanduiden om te herstellen.

Door te bevestigen met de OK knop onderaan kan u de herstel actie starten.

Kunnen we je nog ergens anders mee helpen?

Bel of mail ons. We helpen je snel met een antwoord.

Contacteer ons