Een trial account voor onze Online Backup diensten is 30 dagen actief. Tijdens deze 30 dagen krijgt u 1GB aan backup-ruimte tot uw beschikking, inclusief de volle functionaliteit van de software.

Na deze 30 dagen wordt de software op in-actief gezet, waardoor u niet meer kan inloggen. De account-gegevens en instellingen worden dan nog 30 dagen bijgehouden (om u de kans te geven deze trial om te zetten naar een volwaardige account, zonder de reeds gemaakte backups en backupsets te verliezen), waarna ze automatisch worden verwijderd.

Kunnen we je nog ergens anders mee helpen?

Bel of mail ons. We helpen je snel met een antwoord.

Contacteer ons