Voor het testen van een Nucleus Universal Groupware account heeft u twee opties. U kan gebruik maken van een e-mail account die wij u aanbieden (in de vorm van ‘voornaam.naam@universalgroupware.com’), of u kan deze dienst uitproberen met uw eigen domein (bv: ‘jan@domeinnaam.be’).

Indien u kiest voor de eerste optie, een persoonlijk e-mail adres dat wij u aanleveren, krijgt u van ons de nodige gegevens om de uitgebreide webmail te gebruiken en om uw E-mail client in te stellen om e-mail te ontvangen.

Kiest u voor de 2e optie, om de Universal Groupware te testen op uw eigen domein, dan dienen we de MX-records aan te passen voor uw domein.
Dit wil concreet zeggen dat alle e-mail naar uw domein wordt afgeleid naar onze Universal Groupware servers, om daar verder afgehandeld te worden. Het is immers niet mogelijk dit te doen voor slechts 1 e-mail adres, omwille van de werking van DNS en MX-records.

Elk reeds bestaand e-mail adres moet dan opnieuw aangemaakt worden op onze Universal Groupware servers, om een vlotte e-mail werking te garanderen. De e-mail clients zullen dan ook aangepast moeten worden, om de nieuwe gebruikersnaam & wachtwoord combinatie te onthouden.

Indien u een domein bezit met vele e-mail adressen, is het aangeraden onze Universal Groupware dienst uit te proberen met een e-mail adres dat wij u aanleveren, om zo snel & eenvoudig de verschillende opties uit te proberen.

Kunnen we je nog ergens anders mee helpen?

Bel of mail ons. We helpen je snel met een antwoord.

Contacteer ons