Managed Hosting

Managed Hosting: Nucleus is uw butler

Uw bedrijf heeft een eigen server? Dan kent u vast wel de voordelen, maar ook de nadelen. Een server vraagt immers veel onderhoud. Soft- en hardware moeten in optima forma gehouden worden.

Houdt dat onderhoud u ook te vaak af van uw core business? En kost u dat veel tijd en geld? Dan wordt het tijd dat u het management van uw servers aan ons uitbesteedt. Zo kunt u zich zelf blijven focussen op uw specialiteiten. En wij op die van ons.

Laat u bedienen

Beschouw ons gerust als uw butler. U kiest zelf een configuratie en selecteert de software. De rest is voor ons. In samenspraak met u zorgen wij waar nodig voor patches, upgrades, updates en andere interventies.

 

managed-hosting

VIP-behandeling

Als u voor een managed server bij Nucleus kiest, krijgt u de beste bediening:

  • U kunt zich focussen op uw eigen core business. Hosting en serverbeheer zijn de specialiteiten van Nucleus. Zo kan zowel uw bedrijf als wij doen waar het sterk in is.
  • Een persoonlijke aanpak. Nucleus gaat samen met u op zoek naar de oplossing die voor u het best past. U krijgt dus geen standaardpakket voorgeschoteld.
  • Ervaren technici onderhouden uw server.
  • Wij houden de server up-to-date. In samenspraak met u installeren we patches en updates.
  • Uw server is altijd beschikbaar als u hem door ons laat onderhouden. Onze servers halen 99,97% uptime. Dat wil zeggen dat de beschikbaarheidsgraad bijna perfect is.

Menu of à la carte?

Nucleus stelt uw menu samen in de vorm van service packs, waarin onze diensten samengebundeld zijn. U kunt daarbij zelf bepalen hoeveel u zelf in handen wil houden. De pakketten gaan van essentials tot managed+. Een essentials service pack is ideaal als u niet alles wil uitbesteden. Met een managed service pack krijgt u het all-in-menu: wij nemen alle zorgen van u over, zodat u zich volledig op uw core business kunt focussen.

Wenst u samen met ons uit te zoeken welk service pack het best bij uw noden past? Contacteer ons dan voor een juiste hosting solution.

 

Download ons Service Pack-document

Remote hands: doe een beroep op onze hoofden en handen

Doet u een beroep op Managed Hosting van Nucleus? Hebt u geen behoefte aan een service pack, maar hebt u wel bepaalde diensten nodig?

Dan kan u een beroep doen op onze Remote Hands. Wat betekent dat?

  • Wij voeren taken uit voor u, bijvoorbeeld wanneer u te weinig tijd hebt, of een probleem waar u zelf de oplossing niet van kent. Dat kan gaan van kleine onderhoudstaken tot uw server herconfigureren.
  • Zowel onze hoofden als onze handen staan voor u klaar, ook als u geen onderhoudscontract of service pack hebt. Bij het begin van de opdracht spreken we een uurtarief af met u, dat geldt voor de opdrachten die erop volgen.
  • Bij het geven van een opdracht geven wij u altijd een inschatting van hoe lang het zal duren. Als er extra problemen opduiken en deze inschatting te kort blijkt, vragen we u eerst de toelating om verder te werken. Zo krijgt u geen onverwachte facturen.
  • U hebt ook de mogelijkheid om een maandelijks commitment in credits af te nemen: in dat geval betaalt u minder per uur.

 

Contacteer onze experts