Online Back-up: uw gegevens zijn goud waard!

Een waterdichte back-up van uw gegevens en instellingen. Neem 15 minuten de tijd om alles in te stellen. En dan… Vergeten. Alles gebeurt automatisch. U krijgt een e-mail met concrete informatie na elke backup.

Nucleus cloud hosting - backup systeem visualMet Nucleus Online Backup & Recovery maakt u een veilige externe back-up met een minimum aan kosten en moeite. Voor 1, 5 of 100 PC’s. Desktop, server of laptop. Mac, Windows, linux, …. Geen probleem.

Onze delta-block technologie zorgt voor snelheid en beperkte bandbreedte. Enkel de gewijzigde data worden gecomprimeerd en verzonden. Gevolg: zowel de back-up als het herstel van uw data nemen slechts enkele minuten in beslag.

Problemen? Als het er écht toe doet, bent u de situatie meester. De recovery-functie werkt vlekkeloos en snel. Ook als u geen expert bent.

Download onze Online Back-up SLA

 

Gedaan met zelf back-ups nemen

U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over uw back-up. In de absolute zekerheid dat het perfect in orde is. Zonder omkijken. Wat er ook gebeurt. Volledig volgens uw wens. Dagelijks of wekelijks? 7 dagen terug? Een maand terug?

Een jaar back-ups: 15 minuten werk

Stap één: download de software voor uw besturingssysteem. U werkt met een mac, linux, …?  Geen probleem.  U stelt een backuproutine in op minder dan 15 minuten. Vanaf dan doet uw computer het werk en u kan met een gerust hart verder met uw dagtaak.

Eén grote, vele kleintjes

Tijdens de eerste run wordt een kopie gemaakt van alle gegevens die u wenst te beveiligen.  Later stuurt het systeem enkel de nieuwe en gewijzigde bestanden naar onze backupcluster.  Nucleus Back-up & Recovery is erg zuinig met uw bandbreedte.

Veilig ver weg en toch bereikbaar

Uw data en documenten worden veilig opgeslagen in tweeultramoderne klasse A datacenters. U kan zelf eenvoudig en snel uw data herstellen. Geen engineers nodig, u doet alles zelf.

Doorzichtige kosten

Nucleus houdt het graag simpel. U betaalt enkel een maandelijks abonnementsgeld op basis van de grootte van de back-upbestanden.  De setup is gratis. Verder zijn er geen supplementen of andere bijdragen.