Wie is Nucleus

Nucleus cloud hosting - Kantoor

Gezonde groeier

In zijn vijftienjarig bestaan is Nucleus de nummer twee van de Belgische hostingbedrijven. Onze kracht? De expertise van een groeiend team van gedreven mensen. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied, die elkaar aanvullen.

Nucleus wil in de eerste plaats een gezond bedrijf zijn. Geen cowboymanieren dus, maar een verstandig beleid op operationeel en financieel vlak. Kortom: wij gaan voor stabiliteit in de balans én in de racks.

Wij hebben alle vertrouwen in onze diensten. Daarom zetten we de garanties die we onze klanten bieden op papier in onze Uptime Level Agreements.

Hosting Solution Builder

Nucleus is een hosting solution builder. Wat houdt die term juist in?

  • Hosting: het alfa en omega, onze corebusiness. Nucleus biedt hosting aan en alles wat daarmee in verband staat. Is er geen verband met hosting? Dan doen we het niet.
  • Solution: de achtergrond van de bedrijfsleiders ligt in de consultancy. Eerst luisteren, dan spreken, dan actie ondernemen. We identificeren de problemen die (zouden kunnen) opduiken en zoeken de optimale oplossing.
  • Builder: Nucleus staat voor een hands-on aanpak. Zowel op vlak van soft- als hardware zijn we niet bang om onze handen vuil te maken. We zijn dus niet afhankelijk van externe technici. Dat maakt dat we op maat van onze klanten kunnen werken. Efficiënt en effectief.

Raadpleeg ons team van experts

Video