Soorten partnerships

We hebben vier soorten partnerships, elk met een eigen invulling. Belangrijk daarbij is dat een partner voor ons altijd de leiding heeft bij een specifiek project dat hij aanbrengt. Kijk hieronder even welk partnership het best bij jou past. Voor meer details over de verschillende partnerships, neem je best even contact op met ons.

Integrator

Als integrator neem jij diensten of producten af bij Nucleus en bied je ze daarna binnen een eigen dienst of pakket aan klanten aan. Wij zorgen in ruil voor een aantrekkelijke korting op basis van het afgenomen volume.

Reseller

Als reseller verkoop jij je eigen diensten aan de klant en breng je Nucleus mee aan tafel als hostingpartij. Wij zorgen in ruil voor een aantrekkelijke vastgelegde commissie.

Lead generator

Je brengt ons een nieuwe klant of een concrete saleslead aan. Wanneer het contract effectief getekend wordt, zorgen wij voor een vastgelegde vergoeding op basis van jouw inspanningen.

Ambassador

Wanneer potentiële nieuwe klanten jou vermelden als persoon die hen tot bij ons bracht, krijg jij van ons een beloning als we een voldoende groot contract kunnen afsluiten. Daarmee waarderen we je rol als Nucleus-ambassadeur.

Wat zijn de voordelen van een partnership?

Als partner kan je flink wat korting krijgen of wat extra verdienen. Daarnaast zijn er als reseller of integrator nog een aantal andere voordelen.

Zo krijg je ondermeer een custom made control panel voor jouw services en producten, levert ons salesteam assistentie en eventuele nieuwe leads en bekijken we hoe we op vlak van marketing optimaal kunnen samenwerken.

Wil je meer weten over de verschillende partnerships? Neem dan even contact op met ons salesteam.