Nucleus cloud hosting - Dagmar Buysse case header

Dagmar Buysse: KMO in volle bloei dankzij ijzersterke hosting

Toen Dagmar Buysse in 2002 samen met zijn vrouw een eigen bedrijf startte dat volledige renovaties van badkamers aanbood, had hij geen idee dat zijn familiebedrijf zo’n hoge vlucht zou nemen. Vandaag stelt Dagmar ongeveer 90 mensen te werk, heeft hij toonzalen in Gent en Sint-Stevens-Woluwe en telt hij klanten over heel Vlaanderen. Zijn website is daarbij zijn belangrijkste visitekaartje geworden. Om ervoor te zorgen dat die technisch helemaal up-to-date is én altijd bereikbaar, deed hij een beroep op Nucleus.

Dagmar Buysse Toen ik op zoek ging naar een partner heb ik ook bij meer internationale spelers aangeklopt. Die bieden soms scherpe prijzen, maar je merkt dat je een kleine garnaal bent voor hen. Een nummer. Bij Nucleus had ik dat gevoel nooit. Het is zelf een uit de kluiten gewassen KMO en die mentaliteit zit er nog altijd in. Dagmar Buysse, Zaakvoerder

Casestudie

Download de casestudie van Dagmar Buysse en ontdek hoe deze Vlaamse KMO een opmerkelijke groei heeft kunnen realiseren ondersteund door een betrouwbare en moderne hosting van zijn digitale activiteiten.