Bart Developer & QA Engineer

Geek top 3:

  • Docker
  • Munchkin
  • Fringe

Try and leave this world a little better than you found it, and when your turn comes to die you can die happy in feeling that at any rate you have not wasted your time but have done your best.

Baden-Powell

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Als organisator van de PHP Leuven meetups kom ik met aardig wat mensen in de Belgische PHP community in contact. Ik kende langs die weg ook al een paar mensen van Nucleus. Toen ik tweette dat ik op zoek was naar een nieuwe job als developer/QA engineer, werd ik door hen meteen aangesproken. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en de combinatie van development en quality assurance heeft me over de lijn getrokken.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

“The sky is the limit” in development. Je kan alles maken wat je maar wil, als je voldoende kennis en tijd hebt. Als je dan een bedrijf vindt dat je de kans geeft om extra kennis te verwerven en je de tijd geeft om die kennis ook effectief in de praktijk om te zetten… dan ga je vanzelf graag werken, toch?

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik spendeer graag tijd met mijn vriendin en ons teckeltje. Daarnaast kruipt er ook best wel energie in het organiseren van de meetups van PHP Leuven. Voor de rest ben ik actief als radiotechnicus bij Radio Scorpio, doe ik vrijwilligerswerk bij de Dienst Sociale Interventie (DSI) van het Rode Kruis en engageer ik me voor CoderDojo in Leuven. Mijn geek-factor uit zich dan weer in liefde voor science-fiction series, maar wel met een voorkeur voor series met een deftige wetenschappelijke achtergrond.

Nog meer serious geeks