Chris Teamlead Development

Geek top 3:

  • Metal
  • Fantasy Roleplaying
  • Teams & people

A smooth sea never made a skillful sailor.

Franklin D. Roosevelt

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Ik werkte voor een web agency dat klant was bij Nucleus. Een tof bedrijf, maar met net iets te weinig uitdagingen. Ik kreeg heel veel projectwerk, terwijl ik net zocht naar een omgeving die ik helemaal van A tot Z kon uitbouwen en verder ontwikkelen. Ik had het gevoel dat ik er niks meer bijleerde. En net dat vind ik belangrijk. Toen ik hoorde dat er bij Nucleus een vacature was, heb ik dan ook niet getwijfeld.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Samenwerken met mensen. Ik vind het als teamlead heel erg boeiend om mensen aan te sturen en te coachen, om samen te overleggen en tot een optimaal resultaat te komen. Ook het feit dat ik niet één petje op heb is leuk: ik ben teamlead, dev en– officieus – ook een beetje technisch/functioneel analyst. Die combinatie van dingen, daar geniet ik van.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik doe graag dingen samen met mijn gezin. Ik ben jeugdverantwoordelijke bij de plaatselijke tennisclub, waar ik zelf ook wel eens tegen een bal sla. Daarnaast ben ik echt een fantasy roleplaying geek. Ik speel heel erg graag D&D met een groep vrienden. En natuurlijk ook metal music. Dat is een constante in mijn leven.

Nog meer serious geeks