David Managing Partner

Geek top 3:

  • Star Wars
  • Star Trek
  • Gadgets

I’m gonna make him an offer he can’t refuse.

Don Vito Corleone

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Ik heb Nucleus samen met Wouter opgericht (lacht). Voor een stukje uit frustratie, omdat ik me heel sterk ergerde aan wat ik het “systeem paraplu” van de IT-sector: bedrijven die steeds proberen de schuld bij een ander te leggen als er iets misgaat. Wij wilden het anders doen. Waarom een hosting provider? Omdat ik in 2000 al geloofde in wat nu realiteit is: de always-on maatschappij. En daar heb je straffe hosting voor nodig natuurlijk.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Ik ben elke dag met 101 verschillende zaken bezig en ik weet ’s ochtends nooit wat een dag zal brengen. Mijn agenda kan elk moment omgegooid worden door iets wat gebeurt op kantoor, bij klanten of bij partners. Ik hou van die afwisseling. En daarnaast het feit dat ik elke dag met ons team van serious geeks mag werken. Mijn slogan “Nucleus, ‘gesticht’ sinds 2000” dekt op dat vlak nog altijd perfect de lading (lacht).

Wat doe je graag in je vrije tijd?

De meeste mensen weten wel dat ik lid ben van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, vaak de Mormonen genoemd. Heel wat van mijn vrije tijd gaat dan ook naar vrijwilligerswerk voor mijn Kerk. Daarnaast hou ik heel veel van lezen en ben ik een absolute gadgetfreak. Nieuwe technologie blijft me boeien.

Nog meer serious geeks