Davy Marketing Manager

Geek top 3:

  • KV Mechelen
  • Firefly
  • Doctor Who

Those who tell the story rule the world.

oud Hopi gezegde

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Als Limburger die Communicatiewetenschappen gestudeerd heeft, kan je niet anders dan starten bij Het Belang van Limburg. Daarna passeerde ik als journalist nog bij Computer Magazine en Data News en was ik hoofdredacteur bij Business ICT. Na een lange tussenstop als consultant bij een marketing agency kwam ik bij Nucleus terecht. De combinatie van (hardcore) IT en marketing is dé perfecte match voor mij.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Met marketing bezig zijn bij een bedrijf dat zich durft te tonen zoals het écht is. En met een team van serious geeks die elke dag boeiend maken. Voeg daarbij de afwisseling die ik heb met events, content marketing, (social) advertising, SEO, SEA, marketing automation, plannen en budgeteren, public relations, customer intimacy… Dat is toch de perfecte job?

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn gezin (een zoon van vier jaar is grappig, vermoeiend en heerlijk schattig tegelijk), ben ik een fanatieke supporter van KV Mechelen en kijk ik op Netflix graag naar goeie science-fiction en fantasy. Mocht ik meer tijd hebben zou ik graag wat meer sporten en (strips) lezen.

Nog meer serious geeks