Jan Teamlead Operations

Geek top 3:

  • Star Wars
  • Adam Savage
  • Lieven Scheire

Never tell me the odds!

Han Solo

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Toen ik jong was, was ik vooral een jobhopper. Tot ik in een computerwinkel terecht kwam waar ik me vijf jaar lang bezig hield met verkoop, beheer, support, herstellingen… Op een bepaald moment heeft Mattias, onze support manager en iemand die ik nog kende van op school, me gecontacteerd omdat Nucleus nog iemand zocht. Van het een kwam het ander en intussen ben ik hier een van de anciens geworden.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Toen ik bij Nucleus begon waren we met zes personen. Dat betekent dat ik hier zowat alles wel een keer gedaan heb. Die afwisseling vind ik heerlijk. En die zit nu nog in mijn job, want ik beheer een team, doe zelf ook nog support, duik wel eens in het datacenter en help klanten met complexe set-ups. Doe daar onze unieke bedrijfscultuur bij en ik zit gewoon perfect op mijn plek.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Bij mij thuis staat zowat elke game console die ooit is uitgebracht, dus heel wat tijd gaat naar gaming. Denk dan vooral aan strategy, action/adventure en RPG games. Verder ben ik nogal een tinkerer: ik knutsel graag aan en met allerlei technische spullen. En natuurlijk ook Lego. En sinds enige tijd ben ik aan de slag als imker. Een nieuwe hobby die me helemaal opslorpt. Dat zorgt voor honing en de occasionele bijensteek.

Nog meer serious geeks