Jim Business Development Manager

Geek top 3:

  • Marvel
  • Stephen King
  • Metal

It’s tempting to want to live in the past. It’s familiar. It’s comfortable. But it’s where fossils come from.

Captain America

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Ik heb mijn carrière uitgebouwd in IT- eerst in meer technische rollen en daarna als sales – maar ik zat nog niet bij een cloud provider. Terwijl ik net heel erg sterk geloof in de cloud. Toen ik deze vacature zag, was dat mijn kans om daar iets aan te doen. De manier waarop de vacature geschreven was, gaf me bovendien een erg goed gevoel. Ik merkte meteen dat Nucleus zich durft tonen zoals het echt is. Dat vind ik een grote plus.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Dat we echt proberen de uitdagingen van de klanten aan te pakken. Zowel tijdens het salestraject als bij de implementaties. Die samenwerking met ons technisch team is heel tof. Het is fijn om te zien dat wanneer klanten succesvol zijn, dat automatisch ook een impact heeft op ons. Combineer dat met de vlotte sfeer en de bedrijfscultuur en je hebt de perfecte job.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik steek wel wat tijd in mijn Suzuki Bandit en ik ga ook wel graag mountainbiken. Daarnaast ben ik een absolute metal-liefhebber en sinds kort ook een (voorzichtige) crypto-enthousiast. Mijn geek-factor zit dan weer vooral bij alles van Marvel en de boeken van Stephen King.

Nog meer serious geeks