Ken Escalation Engineer

Geek top 3:

  • Game of Thrones
  • Star Wars
  • Firefly

Grant me the strength to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference.

Reinhold Niebuhr

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Tot ik hier kwam werken was het altijd hetzelfde scenario. Ik raakte uitgekeken op de job, gaf mijn ontslag, werkte mijn CV bij en werd opgepikt door recruiters (lacht). Maar hier voel ik me helemaal thuis. Zowat alles op mijn voorkeurslijstje is dan ook afgevinkt: een IT-bedrijf en geen interne IT, collega’s waar ik kan van bijleren, dicht bij huis, geeky sfeer… Ideaal dus.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Dat ik samen met de collega’s oplossingen kan uitwerken waar we trots op mogen zijn en waar onze klanten ook tevreden over zijn. We zijn allemaal specialisten, maar zet ons samen en het resultaat is er altijd wel. Dat en het feit dat we vaak nieuwe technologieën kunnen verkennen, maakt mijn job echt boeiend.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik spendeer een groot deel van mijn vrije tijd samen met mijn American Staffordshire Terrier. Zo vind je me drie avonden in de week op de hondenschool, waar ik af en toe als vrijwilliger ook een handje toesteek. Op zondag trek ik met een groep bevriende hondenliefhebbers de natuur in om onze honden een keer vrij te laten lopen. Voor de rest spendeer ik nog wat tijd in mijn home tech lab en organiseer ik samen met vrienden twee keer per jaar een kleine LAN-party. Goed voor zo’n 20 tot 30 personen en een tot twee vaten op een weekend (lacht).

Nog meer serious geeks