Kevin Operation Engineer

Geek top 3:

  • Pretparken
  • Doctor Who
  • Guild Wars

When one sleeps on the floor one need not worry about falling out of bed.

Anton LaVey

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Ik had al enkele jaren ervaring in IT en ik kende Nucleus al van naam. Toen ik een vacature zag passeren op Facebook heb ik dan de moeite genomen om de website en Facebook pagina eens wat grondiger te bekijken. De combinatie van technische expertise en geek speak spraken me enorm aan. Ik heb dan ook meteen gesolliciteerd. En nu ben ik deel van het team. En dat bevalt me goed.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

De bedrijfscultuur. In veel bedrijven wordt er uitgepakt met de slogan “Work hard, play hard”, maar bij ons is dat dagdagelijkse realiteit. Ik heb nog nooit in een bedrijf gewerkt waar zoveel stressballen door de lucht vliegen en waar de Arcade zo druk bezit is (lacht). Maar evengoed is iedereen even gepassioneerd en gedreven als het over hosting en technologie. Voor iemand als ik, die geboren is met een USB-kabel als navelstreng, is dit de perfecte job.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben echt een enorme pretpark-fanaat. We gaan zowat elk weekend naar een pretpark, ik volg nieuws op gespecialiseerde websites, ga naar meet-ups… Ik weet wie een achtbaan gebouwd heeft, gewoon door ernaar te kijken (lacht). Daarnaast ben ik ook nog fan van metal en Vlaamse comedians. En kan je mij vaak vinden in de wereld van de online RPG Guild Wars.

Nog meer serious geeks