Kevin Office Manager

Geek top 3:

  • Batman
  • Doctor Who
  • Cosplay

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men (and women) to do nothing.

Edmond Burke

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Ik heb David, onze managing partner, leren kennen via onze Kerk. Ik ben hem nadien gaan volgen op social media en toen hij een vacature voor een administratieve medewerker postte, ben ik daar bovenop gesprongen. Het grappige is dat Wouter, de andere managing partner, al gereageerd had op mijn sollicitatie voor David er weet van had. Voor Nucleus was ik als telefonist aan de slag bij een buitenlandse diplomatieke missie in Brussel, waar ik de duty officer bijstond bij al zijn praktische beslommeringen.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

De diversiteit aan taken. Als office manager is er altijd wel iets anders te doen. Wat ik ook heel belangrijk vind is dat ik in al die jaren heel veel heb bijgeleerd: over mezelf, maar ook over mijn job. Dat ik van Nucleus de kans kreeg om mijn graduaat boekhouden te halen heb ik heel erg geapprecieerd. En natuurlijk ook de collega’s. Een gekke, maar vooral heel toffe bende.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben een heel grote fan van alles wat met Batman te maken heeft: de comics, de films, de animated series, de games… Daarnaast volg ik op Netflix een heel aantal series, zoals Dirk Gently, Designated Survivator, Miss Fisher’s Murder Mysteries,enz. En met een paar collega’s zijn we intussen ook al een hele tijd aan het boogschieten. Dat is zeker ook een hobby geworden.

Nog meer serious geeks