Mattias Support Manager

Geek top 3:

  • Open Source
  • Blockchain
  • Figure Running

Geeks don’t have interests, they have passions.

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Ik was de vierde werknemer van het bedrijf en allicht de eerste zonder diploma (lacht). In plaats van mijn school af te maken was ik immers op zoek gegaan naar een job. Gewoon via Google. En zo kwam ik bij Nucleus terecht. Ik ben David en Wouter nog altijd dankbaar dat ze mij de kans gaven om mezelf – ook zonder diploma – te bewijzen. Intussen ben ik hier een van de anciens en ben ik doorgegroeid naar de job van support manager.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Het feit dat geen enkele dag hetzelfde is. Ik hang aan de lijn met klanten, bespreek technische uitdagingen met collega’s, help met set-ups en debugging, maak video’s of geef input voor marketing, los kleine en grote problemen… En ik zit intussen ook mee in het management. Heel veel afwisseling dus.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik maak heel graag tijd vrij voor mijn vrouw en mijn kinderen. En de tijd die dan nog rest gaat naar een aantal technische side projects en bijleren. Ik ben gefascineerd door IT, dus ik leer graag continu nieuwe dingen kennen. Zo ben ik nu vooral gefascineerd door Blockchain bijvoorbeeld.

Nog meer serious geeks