Mitch Escalation Engineer

Geek top 3:

  • Star Wars
  • Marvel
  • Gabe Newell

Het kan maar één keer slecht zijn.

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Ik werkte als systeembeheerder bij Medialaan toen een recruiter me contacteerde in verband met een vacature bij Nucleus. Toen ik hier passeerde voor mijn sollicitatiegesprek sprak de geeky cultuur me meteen aan: pizza-flyers om te recruteren, Nerf Guns op de bureau’s, Iron Man tegen de muur, enz. En ook het gesprek zelf beviel me heel erg goed. Ik heb dus niet lang getwijfeld.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Het feit dat geen enkele dag saai is. Ik ben elke dag met IT bezig, er zijn altijd nieuwe uitdagingen, ik kan experimenteren met nieuwe technologie… En we krijgen de kans om bij te leren: zowel via collega’s als via trainingen. Dat vind ik wel belangrijk.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik doe met een aantal vrienden een tweetal keer per maand aan Airsoft. Dat is heel intens en fysiek. Daarnaast ben ik een autofanaat: ik sleutel graag aan auto’s en ik spendeer heel wat tijd op auto-events. Ik game ook nog veel. Vroeger speelde ik in clubverband zelfs Battlefield op Europees niveau. En ik ben ook nog een fiere plus-papa. Dat is niet evident op mijn leeftijd – ik heb echt moeten leren plannen – maar tegelijk is tijd spenderen met Lewis ook echt genieten.

Nog meer serious geeks