Nathalie Account Manager

Geek top 3:

  • Nerdland
  • Richard Feynman
  • All the memes

We have to continually be jumping off cliffs and developing our wings on the way down.

Kurt Vonnegut

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Helemaal per ongeluk (lacht). Ik had op Twitter verteld dat ik me ergerde aan de eenheidsworst die ik las in alle IT-vacatures. Waarop ik een antwoord kreeg van onze managing partner David: dat ik dan zeker de vacature van Nucleus eens moest lezen. Ik was direct verkocht. Heerlijk geeky en totaal anders dan de rest. Ik heb effectief gesolliciteerd en ik voelde meteen dat iedereen heel erg trots was op het bedrijf en dat het team sterk aan elkaar hing. Dat heeft me helemaal over de lijn getrokken.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Ik ben hypercompetitief. Dat is moeilijk, tenzij je in sales zit (lacht). Ik wil elke dag bijleren, klanten overtuigen,… dat drijft me echt. Daarnaast vind ik het geweldig dat ik de ene dag praat met een een- of tweemansbedrijfje, de dag erna met een CIO van een multinational en nog een dag later met een IT-manager van een typische Vlaamse KMO. Die afwisseling houdt het heel erg boeiend.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben gepassioneerd door alles wat met wetenschap te maken heeft. Ik volg heel veel online en werk ook mee aan de Nerdland-podcast. Ik ga ook heel graag op café – tegenwoordig vaak in Brussel om een of andere reden – maar hou tegelijk ook van Netflix bingewatching. En als er dan nog tijd overblijft, probeer ik mijn man wat beter te trainen. Al kan je dat misschien beter niet schrijven, want hij gaat dit ook lezen (lacht).

Nog meer serious geeks