Sascha Teamlead Shared Support

Geek top 3:

  • Spiderman
  • Quentin Tarantino
  • Star Wars

Alrighty then.

Ace Ventura

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Nucleus heeft mij gevonden. Nu ja, een recruiter heeft mij gevonden. Ik was op dat moment mijn opleiding aan het afronden als PC & netwerkbeheerder en Nucleus zocht iemand met mijn profiel. Al van bij het eerste gesprek was het mij duidelijk dat het een goeie match was. En voor David en Wouter blijkbaar ook. Aangezien ik intussen een van de anciens van Nucleus ben, zullen we allebei wel gelijk gehad hebben zeker (lacht)?

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Ik vind IT sowieso al erg boeiend. Ik ben heel graag met technologie bezig. Hier kan dat. En er is ook veel afwisseling. De ene dag ben ik bezig met support tickets van klanten, een andere dag zit ik in ons datacenter en nog een andere dag help ik collega’s met bepaalde set-ups. Dat houdt de job boeiend. Dat en de collega’s natuurlijk.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik kan heel erg genieten van goeie TV-series en films. Het superheldengenre is mijn ding wel. En ik ben waarschijnlijk een van de weinigen die geen keuze maakt tussen Marvel en DC. Ik vind ze allebei goed. Daarnaast game ik ook wel graag. Zowat alle genres, behalve sports games. Die zijn saai. Met als enige uitzondering Super Mario Kart. Super Mario Kart rules!

Nog meer serious geeks