Siebe Developer

Geek top 3:

  • Sherlock Holmes
  • Iron Man
  • The IT Crowd

Rudy Verboven. Top keirel!

uit “Wat als”

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Nadat onze managing partner David bij ons op de hogeschool was komen praten over hosting en devops, besloot ik om een stageplaats te vragen bij Nucleus. Na zes maanden stage kon ik dan meteen vast aan de slag. Dit is dus mijn allereerste job. En ik ben de jongste op kantoor. Al hoop ik dat dat snel verandert (lacht).

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Ik krijg hier de kans om met enterprise applicaties te werken, zowel in de front-end als de back-end. Daar steek ik enorm veel van op. Het is heel afwisselend, met grote en kleine projecten, verschillende uitdagingen, enz. Ik word ook niet vastgepind op de simpele opdrachtjes omdat ik de jongste ben: ik mag met heel veel dingen aan de slag.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben heel veel bezig met het programmeren van electronica. Zo heb ik nog niet zo lang geleden een snelheidsmeter in elkaar gestoken voor een patattenkanon. Waarom. Omdat het kan (lacht). Daarnaast ben ik ook een bingewatcher. Als er een nieuwe goeie serie is op Netflix, wil ik die gezien hebben. En de collega’s zijn op dat vlak een ideale bron van inspiratie.

Nog meer serious geeks