Stefanie Teamlead Administratie

Geek top 3:

  • Doctor Who
  • Super Mario
  • Stephen King

I’m not someone who can be controlled. I want someone who will watch me do my thing, and say “That’s my girl”.

Harley Quinn

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Via een LinkedIn advertentie in de tijdslijn van mijn vriend. Hij wist me te zeggen dat “ik daar wel kon passen omdat ze even weird zijn als ik”. Ik wist al wel waar ik me aan kon verwachten, want in mijn vorige jobs was ik steeds een van de weinige vrouwen in mannensectoren als industriële cleaning, brandbeveiliging en de diamant. Ik kan dus wel “mijn mannetje staan”.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Het feit dat geen enkele dag hetzelfde is. Het ene moment ben ik bezig met facturatie, dan met office management of bestellingen, vragen van medewerkers, ondersteuning van management of marketing, enz. Er is altijd wel iets anders. Dat ik mijn job zelf kan invullen en niet gemicromanaged wordt, vind ik ook erg belangrijk. De prettig gestoorde collega’s zijn een plezante bonus.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben intussen al een hele tijd aan het paaldansen. Dat zorgt voor heel wat opmerkingen, maar het is vooral een fijne en fysiek intensieve hobby. Daarnaast ben ik vooral heel creatief bezig: koken, naaien, DYI, enz. En als er nog wat tijd over is, lees ik en bingewatch ik straffe series op Netflix.

Nog meer serious geeks