Thomas Operation Engineer

Geek top 3:

  • Firefly
  • Battlestar Galactica
  • Altered Carbon

Arguing that you don’t care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don’t care about free speech because you have nothing to say.

Edward Snowden

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Mijn neef heeft hier nog gewerkt en die was erg positief over Nucleus. Toen ik een tijd later een vacature las, snapte ik ook meteen waarom. Die viel echt op tussen de rest. En ook het sollicitatiegesprek was anders: niet eerst met HR, maar meteen met de managing partner zelf. Dat maakte wel indruk. Je merkt dat dit een bedrijf op mensenmaat is.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Dat ik elke dag naar huis ga en weet dat ik weer iets bijgeleerd heb. Dat is echt fijn. We zijn hier écht met technologie bezig. En ik vind het ook erg leuk om met klanten in contact te komen en hen te helpen met hun uitdagingen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Klimmen en wandelen. Klimmen is vooral in zaal. Wandelen is dan weer echt hiking: de natuur in met de rugzak. Soms meerdere dagen na elkaar. Even weg van alle drukte. Dat geeft me heel veel rust. En voor de rest hou ik ook wel van koken. En eten natuurlijk. Maar dat is bij iedereen wel zo zeker (lacht)?

Nog meer serious geeks