Tom Escalation Engineer

Geek top 3:

  • RPG
  • The Expanse
  • Football – KAA Gent Ladies

Han shot first.

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Ik werkte als IT-consultant voor een aantal KMO’s, maar toen een headhunter me attent maakte op de vacature bij Nucleus was ik wel geïnteresseerd. Na het eerste gesprek was ik eigenlijk al overtuigd. De jobinhoud en de mentaliteit die ik al wat kon proeven, konden me bekoren. Gelukkig dachten ze er hier ook zo over en ben ik dus snel aan boord kunnen stappen. En daar heb ik geen spijt van.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Ik kom van de andere kant van de Schelde, dus op kantoor raken is soms al boeiend (lacht). Nee serieus, het feit dat ik kan werken met collega’s én klanten die zelf heel wat IT-kennis hebben vind ik heel erg tof. Dat is toch een groot verschil met typische end-user support. Dat ik daarnaast écht met technologie kan bezig zijn en niet meer de baan op hoef, zijn ook belangrijke pluspunten.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik heb twee dochters die allebei voetballen. Dat betekent dus dat ik heel wat over en weer mag rijden tussen allerlei Belgische voetbalvelden en ook heel wat wedstrijden meepik. Daarbuiten ben ik een fan van roleplaying games en lees ik graag science fiction, fantasy en technothrillers. En tegen een goeie wandeling of een bezoekje aan de wijnbar bij ons om de hoek zeg ik ook geen nee.

Nog meer serious geeks