Veerle Engineer Shared Support

Geek top 3:

  • Elon Musk
  • Hermione Granger
  • Christina Tosi

Of course it is happening inside your head, Harry. But why on earth should that mean it is not real?

Dumbledore

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Dat is een lang verhaal. Ik woonde in Nederland maar door omstandigheden moest ik terugkeren naar België. In Nederland werkte ik bij een hosting provider en ik wilde graag eenzelfde job hier. En zo kwam ik uit bij Nucleus. Toen ik de foto’s op Facebook zag was ik meteen al overtuigd dat dit het geknipte bedrijf was voor mij. Helaas was de vacature die me aansprak toen net ingevuld. Gelukkig kwam er al snel nog eentje bij en raakte ik dus alsnog aan boord. En daar heb ik nog geen seconde spijt van.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

De bedrijfscultuur is heerlijk geeky. Dat past perfect bij mij. En ook de jobinhoud is op mijn lijf geschreven: ik help graag klanten met hun problemen. Elk telefoontje en elk mailtje is ook anders: andere mensen, andere uitdagingen, andere communicatie. Heel boeiend!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Online lees ik Buzzfeed, maar het liefst van al boeken. Liefst zelfs een paar tegelijk. Daarnaast houd ik erg veel van bier proeven en koffie drinken, ben ik een fan van gezelschapspellen én ga ik starten met een opleiding patisserie. Een van mijn heldinnen is niet toevallig Christina Tosi. Als je haar nog niet kent, zeker opzoeken op Google.

Nog meer serious geeks