Walter Network Engineer

Geek top 3:

  • Science-Fiction
  • Board games
  • Pokemon Go

No such place as ::1

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Ik werkte als IT-er in Dendermonde, maar ik was op zoek naar een boeiende job dichter bij huis. Toen bleek dat er bij Nucleus, op vijf minuten van mijn deur, een vacature was heb ik dan ook niet lang getwijfeld. Na het eerste gesprek was ik helemaal overtuigd dat niet alleen de locatie een goeie match was, maar ook de job, de collega’s en het bedrijf. En dat is nu, toch al wat jaren later, nog altijd het geval.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Dat we altijd proberen om creatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waarmee onze klanten geconfronteerd worden. We zoeken voortdurend hoe dinger beter, sneller en efficiënter kunnen. Dat betekent ook dat je continu bijleert en ook moet bijleren. Dat vind ik heel belangrijk.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik spendeer graag tijd met mijn gezin. Daarnaast ben ik ook een fan van gezelschapsspellen. Ik ben lid van een club en ik help ook elk jaar als vrijwilliger op Belgiës grootste beurs voor gezelschapspellen. En in de avonduurtjes kan je mij als eens zien rondwandelen om – samen met andere leden van Team Instinct – Pokemons te vangen in het noorden van Antwerpen.

Nog meer serious geeks