Wouter Managing Partner

Geek top 3:

  • BlockChain
  • Sporten
  • Festivals

Like a boss.

Hoe ben je bij Nucleus terecht gekomen?

Ik heb mijn school stopgezet om als internetpionier aan de slag te gaan, meteen na de dotcom-bubble. Omdat ik ondanks de crash heel hard geloofde in de sector. En een stukje ook vanuit enterpreneurial spirit. Ik ben dan samen met David Nucleus gestart, omdat we allebei geloofden dat hosting een mooie toekomst had. In het begin was dat pure webhosting, nadien kwam e-commerce en later volgde – meer technisch dan – virtualisatie. Vanaf dan zijn we een hogere vlucht gaan nemen met ons managed IaaS-verhaal. En dat doen we nog altijd eigenlijk.

Wat maakt je dagelijkse job boeiend?

Proberen goed en snel in te spelen op een IT-wereld die continu verandert. Tegelijk proberen zoveel mogelijk op maat van de klant te werken ook. Maar het belangrijkste is om samen met het team doelen te bereiken. Dat klinkt misschien melig, maar ik geniet er echt van om met ons team samen aan projecten te werken.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik spendeer veel tijd bij mijn gezin. Daarnaast denk ik dat ik mezelf mag omschrijven als een blockchain-enthousiast. Het is een technologie die me enorm boeit. Voor de rest maak ik ook nog graag tijd vrij om te sporten en voor muziek. Dat laatste gaat van muziek luisteren tot concerten meepikken en naar festivals gaan.

Nog meer serious geeks