Uptime as a Service

Als cloud hosting provider biedt Nucleus u gegarandeerde uptime. Het blijft bij ons niet bij hosting van websites, applicaties en cloud servers. We leveren ook verschillende oplossingen waarmee we uw IT-infrastructuur gegarandeerd veilig stellen.
Wat uptime-as-a-service juist betekent, ziet u hier:

Door de grote hoeveelheid aan servers die Nucleus heeft staan, kunnen we die uptime garanderen voor toepassingen en bedrijven van alle groottes.
Onze cloud-oplossingen zijn zo ontwikkeld dat zij verschillende moeilijkheden doorstaan waarmee uw infrastructuur geconfronteerd kan worden:

  • Grote pieken van bezoekers
  • Fouten in het systeem
  • Rampen waarbij data verloren gaat

Nucleus zorgt ervoor dat jouw infrastructuur up blijft, hoe uitgebreid of complex ook. We luisteren naar uw noden en werken samen met u een oplossing op maat uit.

Vraag een oplossing op maat aan

Oplossingen

Om zekerheid te bieden over de veiligheid van uw infrastructuur, bieden wij verschillende oplossingen aan:

  • Hosting consultancy: Nucleus verkoopt niet alleen het product, maar biedt ook antwoorden op de vragen die erbij horen. We zoeken oplossingen voor al uw problemen en vragen.
  • Business continuity: We houden uw IT-infrastructuur up and running bij een eventuele ramp. Met onze business continuity-oplossingen zorgen we ervoor dat er geen data verloren gaat.
  • Scalability: Hosting bij Nucleus is schaalbaar. Hebt u op bepaalde momenten veel meer capaciteit nodig? Dan schalen we uw hosting op een flexibele manier. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig hebt.
  • Multidatacenter oplossingen: Kritische applicaties die een uptime van 99,99% of meer vereisen, worden best ontdubbeld op meerdere locaties. Moest er zich in één datacenter een calamiteit voordoen, is alle data aanwezig op een infrastructuur die er los van staat.
  • Netwerkinfrastructuur: Onze verschillende datacenters zijn verbonden met een redundante fiber ring, zodat ze één logisch netwerk vormen.
  • Software-as-a-service: Voor een software-ontwikkelaar is het vaak een hele opdracht om verschillende omgevingen op te zetten voor ontwikkeling, testen en acceptatie. Cloud hosting heeft hier als grote voordeel dat u op elk moment kan werken met een exacte kopie van de productie-omgeving.

Contacteer onze experts