Het ideale begin van uw eigen server

Virtual Private Server vervangen door Open Cloud Server

Nucleus biedt haar klanten sinds kort een alternatieve oplossing voor de Virtual Private Server. Met een Open Cloud Server kunnen we tegen dezelfde prijs meer voordelen bieden dan met een VPS.

Een Open Cloud Server werkt op basis van KVM, een open source hypervisor die de server opdeelt in afzonderlijke virtuele servers. Zo kunnen meerdere besturingssystemen op dezelfde server naast elkaar gedraaid worden.

Voordelen van deze toepassing zijn dat de Open Cloud Server high availability meekrijgt, en tegelijk flexibeler en schaalbaarder is dan een VPS. In deze blogpost lichten we onze keuze voor de Open Cloud Server ten nadele van de Virtual Private Server verder toe.

Ontdek onze Open Cloud server

U twijfelt tussen shared hosting en een dedicated server? Misschien is een dedicated server te groot? Oversized en overpriced? En shared is wat te klein? Te afhankelijk van algemene server-instellingen? Te weinig controle?

Uw oplossing? Een Virtual Private Server.

De Light-versie van een dedicated server. U heeft de volle keuze aan opties en instellingen van een eigen server. En het volume en de bandbreedte die u nodig heeft. Maar geen ballast.

  • U bepaalt zelf de systeeminstellingen.
  • Rechtstreekse service aan uw klanten
  • Snellere Return On Investment.
  • Alles op maat. Nucleus werkt niet met te nemen of te laten standaardpakketten.
    Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossingen voor uw specifieke noden.
  • Uw server wordt onderhouden door ervaren technici met kennis van zaken.
  • Maximale uptime.

Virtuele server, reële voordelen.

De nieuwste generatie hard- en software laat toe om de server op te delen in zelfstandig functionerende virtuele sub-servers. Elke server staat volledig los van de andere virtuele private servers op de zelfde server-hardware. Het voordeel? U heeft als gebruiker alle mogelijkheden die u ook zou hebben met een reële dedicated server. Maar dan in een kleiner formaat.

Kies een oplossing op uw maat?

Nucleus onderscheidt zich van andere spelers op de markt door een échte focus op de noden van onze klant. Als bedrijf hebben we flexibiliteit ingebouwd in onze hele cultuur en structuur. Maak daar gebruik van.

Contacteer ons

Shared, dedicated, VPS, managed, ….? Wij hebben een oplossing op maat. En als uw maat verandert, passen wij uw oplossing aan. Neem contact met ons op.