Expertise

We bestaan sinds 2000 en hebben door de jaren heen enorm veel expertise opgebouwd in hosting. We beschikken over een groeiend team van experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen en zich voortdurend blijven bijscholen. We durven zeggen dat we bij de top van de hosting experts in België behoren.

Advies

Onze managing partners hebben een achtergrond in consultancy. De consultancy-way zit dan ook in het DNA van onze organisatie: eerst luisteren, dan overleggen en daarna pas actie ondernemen. Samen met jou vinden we de optimale oplossing voor jouw specifieke uitdagingen. We geven advies voor, tijdens en na elk project.

Kwaliteit

Kwaliteit staat altijd voorop. Niet alleen in de diensten en oplossingen die we aanbieden, maar ook in de dienstverlening die erbij hoort. We investeren voortdurend in infrastructuur, innovatie en lokale support. We willen een pionier zijn in hostingtechnologie en tegelijk een voorbeeld op het vlak van customer support.

Wij zetten jou centraal

De tevredenheid van onze klanten is onze belangrijkste waardemeter. We proberen altijd te luisteren en mee te denken met onze klanten. We geloven ook in open en eerlijke communicatie: als alles op rolletjes loopt, maar ook als er iets mis gaat.

Onze combinatie van kwalitatieve diensten en oplossingen, technische expertise, zinvol advies en snelle, flexibele en lokale support zorgen voor tevreden klanten.

Service Level Agreements
Met een aantal ijzersterke Service Level Agreements (SLA’s) bieden we je de garanties én de dienstverlening die je nodig hebt. Dat zorgt voor een maximale zekerheid.

Certificaten
Wij beschikken over het ISO 27001:2013-certificaat voor databeveiliging. Dankzij dit certificaat ben je zeker dat je een uitgebreide garantie voor databeveiliging krijgt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
We zijn er ons van bewust dat we als bedrijf een impact hebben op de maatschappij en het milieu. Die impact maken we liefst zo positief mogelijk, door op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen.

Ons verhaal

Nucleus bestaat sinds 2000. Intussen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste spelers in het Belgische hostinglandschap. Dat hebben we te danken aan expertise, verstandig beleid en een gezonde groei.

Onze expertise is onze voornaamste kracht. Ze komt voort uit een groeiend team van gedreven werknemers – serious geeks en stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Samen vormen ze een multifunctioneel team dat mikt op de best mogelijke uptime voor je websites, applicaties en servers. We voelen ons betrokken en willen rechtstreeks bijdragen aan het succes van onze klanten.

Nucleus is in 2019 overgenomen door Combell. Dankzij deze overname verstevigt Combell verder haar Belgische marktleiderspositie in hosting.

 

We geloven sterk in de kracht van partnerships. Heel wat van onze klanten zijn ook partners en genieten van interessante voordelen.